BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE PROIZVODE! /                                             KONTAKT TEL: 065 889 04 00

Drvene torbe

Baner-Drvene-Torbe

Dobre stvari dolaze u malim pakovanjima! Ako više volite minimalistički dizajn, naša drvena torba sa magnetom učiniće da vam srce jače lupa! 100% je veganska. Šta vam je još potrebno?

Torbe u trendu = drvene torbe

Dobro je poznata činjenica da moda voli da se menja. Ali postoje neke stvari koje nikada ne izlaze iz mode. Prirodni materijali i ručno izrađeni dodaci su stalno u trendu. Zbog toga su drvene tašne toliko neodoljive. Klasična, moderna torba sa magnetom ili jednostavna tašna: sve su jedinstvene zahvaljujući prirodnim materijalima.

Svaki ljubitelj mode želi da poseduje ovu jedinu posebnu i jedinstvenu torbu. Zašto? Jer čak i kada torba ima klasičnu formu i popularan oblik, to može biti nešto izvanredno zahvaljujući neobičnom materijalu ili spektakularnom dizajnu. I sigurno: naše drvene tašne imaju sve ovo i u njima ima nečeg magičnog.

Da li je drvena torba čvrsta?

Možda vas zanima koliko su drvene torbe izdržljive? Razumemo vas: ipak želite da nosite svoju tašnu, a ne samo da je držite u garderobi. Želite da to svi primete na ulicama i okrenu glavu. I ne morate da brinete! Naše drvene torbe su trajne i dugotrajne. Uvek posebno vodimo računa o korišćenim materijalima i tehnici. Izrađujemo satove od masivnog drveta, nakit i dodatke od 2013. godine i imamo mnoštvo iskustva! Torbe su testirane u svim uslovima – spoljna površina je obrađena vodootpornim premazom. Moramo biti sigurni da je sve baš savršeno. I svaka drvena torba je upravo savršena.

Updating…
  • Nema proizvoda u korpi.