BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE PROIZVODE! /                                             KONTAKT TEL: 065 889 04 00

Drvene narukvice 4 elementa

Otkrijte kožne narukvice sa simbolima elemenata: vode, vatre, zemlje ili vazduha. Kombinujte ih sa satovima iz serije Fusion. Naručite model koji će vam oduzeti dah!

Izaberite model

pw_zywioly_ogień1

Vatra

pw_zywioly_woda1

Voda

pw_zywioly_ziemia1

Zemlja

pw_zywioly_ogień1

Vazduh

Drvene narukvice od prirodnih materijala – odaberite originalnost!

Drvene narukvice za nju i za njega? Originalno, iznenađujuće i privlačno za oko? Upoznajte drvene narukvice iz kolekcije “4 elementa” – klasični nakit sa modernim prelivom.

Drvene narukvice “4 elementa” predlog su za one koji cene originalnu dodatnu opremu. Privesci sa elementima od svetlog i tamnog drveta. Dodatno: kopča od nerđajućeg čelika. Sve je zatvoreno u elegantnoj drvenoj kutiji. Kolekcija „4 elementa“ dokazuje da drvene narukvice ne moraju biti dosadne! Zbog toga odaberite drvene narukvice koje će naglasiti vaš karakter i savršeno će odgovarati bilo kom stajlingu.

 

Nakit za muškarce: muške kožne narukvice

Nakit za muškarce koji ne preplavljuje, ali dodaje karakter? Muške drvene narukvice iz kolekcije “4 elementa” savršeno su rešenje za sve ljubitelje originalnih, izvanrednih dodataka. Klasična kožna narukvica u modernom obliku učiniće da se izdvojite iz mase! Kožne muške narukvice iz kolekcije „4 elementa“ nešto su više od običnog muškog nakita. Savršeno da naglasite ko ste.

3 boje prirodne kože. Privesci u svetlom i tamnom drvetu. Sve je zatvoreno u elegantnoj drvenoj kutiji. Kožne muške narukvice „4 elementa“ iznenađuju, intrigiraju i ne propuštaju vas ravnodušnim prolaskom!

Muške kožne narukvice koje definišu vašu ličnost i životni stil. Muški nakit koji nije samo elegantan dodatak, već govori i ko ste. Izaberite originalnost! A ako tražite komplet … kožna narukvica iz kolekcije „4 elements“ savršeno se uklapa sa satovima iz serije Fusion!

Ženske drvene narukvice – za hrabre žene!

Kožna narukvica za velike izlaske i za svakodnevni stajling? Onaj koji odražava ko ste vi? Upoznajte ženske drvene narukvice iz kolekcije “4 elementa” – izvanredan klasični nakit sa modernim uvijanjem.

Prvenstveno za ljubitelje originalnih dodataka. Ali i za žene koje se ne plaše da eksperimentišu sa odećom i za one koji svojim stilom izražavaju ko su. Kožna narukvica sa jednim od 4 elementa predlog je za sve žene koje cene originalnu dodatnu opremu.

Izrazite se i odaberite ženske kožne narukvice koje će savršeno odražavati vaše identitet. Sastavite dodatni nakit zbog kojeg ćete se osećati posebno. Kožna narukvica ne mora biti dosadna – uverite se i sami sada!

Na kraju, upamtite: ako tražite set ženskih kožnih narukvica iz kolekcije „4 elementa“, oni se savršeno uklapaju u satove iz serije Fusion!

Updating…
  • Nema proizvoda u korpi.