BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE PROIZVODE! /                                             KONTAKT TEL: 065 889 04 00

MI PRAVIMO PRELEPE STVARI

#VOLIMO DRVO

 

v IZLISTAJ ZA VIŠE v
ISTORIJA

KAKO JE SVE POČELO?

Uz prethodno iskustvo u drvnoj industriji i osećaj za modu i dizajn, osetili smo da je ovo dobra IDEJA. Ideja je rođena sredinom 2013. Bili smo sigurni ne samo da želimo da pravimo predmete od drveta, već i da budemo najbolji!

Mi ručno pravimo sve PLANTWEAR proizvode u svojoj radionici, najvećim delom od prirodnih sirovina, što naše proizvode čini veoma originalnim i posebnim.

Proces dizajna nam je u početku izgledao jednostavno i željno smo iščekivali početak. Ubrzo je dizajniranje zahtevalo mnogo više vremena nego što smo očekivali. To je obuhvatalo dugotrajan rad od nekoliko meseci rada bez prekida. Uvereni smo da se naš trud isplatio i da proizvodi nisu samo lepi već  i izdržljivi i praktični!

Rad u radionici je zabavan! Ranije smo mislili da se ne može raditi sa uživanjem. Da-umorimo se. Da-imamo loše dane. Više od svega mi VOLIMO ovo što radimo i nastavićemo da radimo. Vi, kao naši kupci ste još veći razlog za to. Volimo da dobijamo vaše fotografije na kojima nosite naše proizvode, vaše mejlove u kojima nam se zahvaljujete, vaše poruke podrške, kao i da čujemo vaše priče.

IZLISTAJ ZA VIŠE∨
NAŠI PROIZVODI
 

JEDINSTVENI/POSEBNI

 

DVA KOMADA NIKADA NEĆE BITI ISTA,KAO ŠTO NI DVA KOMADA DRVETA NIKADA NISU ISTA

 

Želite da saznate više? Kontaktirajte nas

Updating…
  • Nema proizvoda u korpi.