BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE PROIZVODE! /                                             KONTAKT TEL: 065 889 04 00

Mi pravimo satove od čvrstog drveta. Ručno. U Evropi. Pravimo ih sa ljudima lucidnog uma. Svi naši satovi su unisex. Stojimo iza naših proizvoda, na koje imate garanciju 24 meseca. Imate i 14 dana da se predomislite. Izaberi stil za sebe i pridruži se #plantwear_adriatic

Dizajniramo satove i za ljubitelje klasike, kao i za one koji tragaju za modernim. Koristimo prirodno drvo svih oblika, veličina i boja. Koristimo i domaće i egzotične vrste drveta u svim našim proizvodima. Pogledajte!!!

Plantwear Kolekcija Satova

Plantwear kolekcije satova su napravljene od najboljeg mogućeg tvrdog drveta sa dodacima prelepog kamenja, mineralnog stakla i kože najboljeg kvaliteta. Među našim satovima možete naći klasična metalna kućišta, u kombinaciji sa drvetom i 100% drvena kućišta. Bez obzira da li kupujete muški ili ženski drveni sat, pronaći ćete nešto što ćete godinama nositi.

Koji god stil da izaberete, dobijate ga u prelepoj kutiji.

Personalizujte sat

Napravite sat za sebe ili pošaljite poklon sa posvetom. Graviranje do 60 karaktera teksta na satu od drveta košta 2.500 din.

Naši materijali

Plantwear ponosno nabavlja drvo iz šuma koje je odbrila FSC organizacija. Neke od vrste drveta koje koristimo u uzradi satova su:

  • Hrast
  • Padouk
  • Javor
  • Orah
  • Palisander
  • Wenge

Svi materijali zadovoljavaju standarde i etički su ispravni. To uključuje i kožne narukvice koje nabavljamo iz lokalne radionice.

Zašto Plantwear?

Plantwear satovi su eco-friendly. Svo drvo koje koristimo je iz šuma odobrenih od strane FSC (Forest Stewardship Council). Ne koristimo drvo koje dolazi iz šuma koje su uništene, već sadimo nova stabla i tako osvežavamo eko sistem. Svi proizvodi su dizajnirani i napravljeni u našoj radionici.

Ne zaboravi, dobijaš i besplatnu dostavu.

Updating…
  • Nema proizvoda u korpi.