BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE PROIZVODE! /                                             KONTAKT TEL: 065 889 04 00

GARANCIJA

GARANCIJA NA SVE PLANTWEAR PROIZVODE IZNOSI

24 MESECA

GARANCIJA

Plantwear nudi garanciju na svoje proizvode od 24 meseca.  Garancija pokriva sve nedostatke prilikom izrade.  Plantwear zadržava pravo odluke da li će određena naknadno nastala šteta biti obuhvaćena garancijom.  Plantwear odobrava garanciju samo i isključivo na proizvode kupljene preko Plantwear internet prodavnice.  Ukoliko ste određeni proizvod kupili na drugom mestu, molimo da garantni zahtev uputite odgovarajućem prodavcu  (obavezno nas informišite u slučaju da prodavac ne želi da uvaži Vašu garanciju).

Dvanaestomesečni garantni period ne obuhvata stakla i baterije satova.  Ukoliko ste stavili stakla sa dioptrijom, molimo da ista pre slanja naočara u okviru garancije uklonite.  Ne snosimo odgovornost za poslata stakla sa dioptrijom.

Plantwear nije u obavezi da kupljeni proizvod zameni u slučaju kršenja pravila garantne politike.  Plantwear NE SNOSI ODGOVORNOST za specifična ili slučajna oštećenja nastalu prilikom korišćenja Plantwear proizvoda.

Zamenom kupljenog proizvoda u okviru garancije za novi, garancija na novi proizvod se obnavlja i traje 24 meseca.

PODNOŠENJE GARANTNOG ZAHTEVA 

Za podnošenje garantnog zahteva molimo da preuzmete sledeći obrazac (ispod).

Unesite tražene podatke i odštampajte poruku koju ste dobili kao potvrdu prilikom kupovine proizvoda (ako je niste sačuvali, obratite nam se za pomoć i prosledićemo Vam je).

Proizvod pošaljite na sledeću adresu:

Garantni zahtev

Plantwear Adriatic

Jurija Gagarina 58
11070 Beograd

Za više informacija Kontaktirajte nas

Updating…
  • Nema proizvoda u korpi.