Drveni Satovi

Pogledajte Kolekcije

Seria_Fushion
Seria_Raw_4
Seria_Pure
Seria_print
Seria_Heritage
Seria_Fox
Seria_Select_4
Seria_Flake_4
Seria_Urban-szary_4
Seria_Glamour
Seria_Slim
Seria_Royal

NOVO! Drveni Satovi– Blend kolekcija

Drveni Satovi– Pure kolekcija

Pure kolekcija: Prva kolekcija u kojoj možete birati vrstu drveta za kućište! Narukvica i brojčanik su napravljeni od „washpapa“ materijal poznat kao veganska koža. 6 vrsta boja i 4 tipa drveta: krejirajte za svoj sat!

Drveni Satovi– Print Kolekcija

Plantwear  i mladi poljski umetnik – takva kombinacija mora da rezultira jedinstvenim projektom! Sretni smo što vam predstavljamo novu seriju drvenih satova, čiji je dizajner poznati poljski grafički umjetnik, ilustrator, dizajner freski: Karol Banach. Hrabri, privlačni, moderni – upoznajte satove Print!

Drveni Satovi– Fusion kolekcija

Inspirisan igrom svetla i senke. Inspirisan nežnošću svetlosti i tame. Sumrak i Svitanje: Fusion satovi. Prvi Plantwear satovi koji kombinuju toplo drvo sa oštrim i hladnim metalom. Pod safirnim staklom. Sa kožnom narukvicom. U elegantnoj, drvenoj kutiji. Nova vrednost lepote.

Drveni Satovi– Raw kolekcija sa kožnim i drvenim narukvicama.

Drveni Satovi– Raw kolekcija sa narukvicama od eco najlona.

Drveni Satovi– Royal kolekcija

Šta kažete na Royal stil? Upoznajte se sa Royal kolekcijom– klasično i minimalističko izdanje Plantwar satova. Jednostavan a elegantan. Svaka od 5 verzija ima displej sa datumom. Verujemo da jednostavna rešenja imaju super moć, pa smo zato izabrali jednostavan okrugli brojčanik.

Drveni Satovi– Heritage kolekcija

Jednostavan univerzalni dizajn, prirodno drvo i varijacije boja- to je Heritage kolekcija satova od drveta. Mi volimo retro i u obliku i u boji. Mi razumemo prošlost i povezujemo je sa modernim trendovima. Imate mnogo da birate, od klasične bež preko sočne narandžaste, plave ili pink.

Drveni Satovi– Fox kolekcija

Drvena narukvica, drveno kućište i drveni brojčanik. To je ono što prvo primetite kada ugledate Fox kolekciju satova od drveta. Šta još ovde imamo? Štopericu, displej sa datumom, japanski chronograph mehanizam. Savršen izbor za elegantog entuzijastu.

Drveni Satovi– Chronograph kolekcija

Chronograph kolekcija – nekoliko modela kreiranih sa ekstemnom pažnjom na detalje. Ovo su nanapredniji, najveći i satovi sa njaviše detalja u Plantwearu. Izaberite model koji vam najbolje stoji.

Drveni Satovi– Flake kolekcija

Priroda pravi najlepši dizajn. Zato smo napravili brojčanik od prirodnog drveta sa pahuljama- sve prirodno. Sivo ili Pink? Pink ili Sivo? Izaberite jednu od dve verzije Flake kolekcije.

Drveni Satovi– Urbana kolekcija

Urban kolekcija obuhvata unikatne satove inspirisane gradom. Kombinacija originalnosti, prirodnih materijala i retro stila. Ako volite urbani izgled i klasičan oblik, definitivno ćete svoj model naći medju Urban kolekcijom.

 

Drveni Satovi– Glamour kolekcija

Da li svi modeli mogu da budu delikatni i svedeni? Naravno da mogu!! Glamour kolekcija to dokazuje. Model obožavaju žene celog sveta zbog malog dizajna. Sa ovim satom izgledate lepo i nežno. Imate izbor između nekoliko modela. Koji jje vaš omiljeni?

Drveni Satovi– Sierra kolekcija

Drveni Satovi– Lark Slim kolekcija

Jednostavnost u najsuptilnijem izdanju: Lark Slim kolekcija. Drveni ženski satovi gotovo eteričnog dizajna, održani u duhu minimalizma. Moć delikatnosti upotpunjena je pastelnim bojama kožnih kaiševa. Jednostavno rečeno: drveni satovi za ljubitelje skandinavske štednje (koje u potpunosti razumemo i podržavamo).

Drveni Satovi – Smooth kolekcija

Mi pravimo satove od čvrstog drveta. Ručno. U Evropi. Pravimo ih sa ljudima lucidnog uma. Svi naši satovi su unisex. Stojimo iza naših proizvoda, na koje imate garanciju 24 meseca. Imate i 14 dana da se predomislite. Izaberi stil za sebe i pridruži se #plantwear_adriatic

Dizajniramo satove i za ljubitelje klasike, kao i za one koji tragaju za modernim. Koristimo prirodno drvo svih oblika, veličina i boja. Koristimo i domaće i egzotične vrste drveta u svim našim proizvodima. Pogledajte!!!

Plantwear Kolekcija Satova

Plantwear kolekcije satova su napravljene od najboljeg mogućeg tvrdog drveta sa dodacima prelepog kamenja, mineralnog stakla i kože najboljeg kvaliteta. Među našim satovima možete naći klasična metalna kućišta, u kombinaciji sa drvetom i 100% drvena kućišta. Bez obzira da li kupujete muški ili ženski drveni sat, pronaći ćete nešto što ćete godinama nositi.

Koji god stil da izaberete, dobijate ga u prelepoj kutiji.

Personalizujte sat

Napravite sat za sebe ili pošaljite poklon sa posvetom. Graviranje do 60 karaktera teksta na satu od drveta košta 2.500 din.

Naši materijali

Plantwear ponosno nabavlja drvo iz šuma koje je odbrila FSC organizacija. Neke od vrste drveta koje koristimo u uzradi satova su:

  • Hrast
  • Padouk
  • Javor
  • Orah
  • Palisander
  • Wenge

Svi materijali zadovoljavaju standarde i etički su ispravni. To uključuje i kožne narukvice koje nabavljamo iz lokalne radionice.

Zašto Plantwear?

Plantwear satovi su eco-friendly. Svo drvo koje koristimo je iz šuma odobrenih od strane FSC (Forest Stewardship Council). Ne koristimo drvo koje dolazi iz šuma koje su uništene, već sadimo nova stabla i tako osvežavamo eko sistem. Svi proizvodi su dizajnirani i napravljeni u našoj radionici.

Ne zaboravi, dobijaš i besplatnu dostavu.

Updating…
  • Nema proizvoda u korpi.